Fri rådgivning

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Ring 08 – 533 391 90 eller fyll i nedan. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Köpa tomt

  Köpa tomt

  Enklare köpbeslut med komplett kalkyl för tomt och husbygge

  Se tomt, hus och alla kostnader

  Om du kan se vad det kostar att bygga ett hus på den tomt du vill köpa, blir det enklare för dig att förstå om du kan och vill vara med i affären. Baserat på tomtens förutsättningar, hjälper vi mäklaren att ta fram ett komplett underlag med ett husexempel, bilder och en kalkyl för hela bygget.

  Enklare beslut för dig & banken

  Med vårt underlag kan du jämföra tomten med andra bebyggda tomter. Du kan lätt byta husexemplet i kalkylen mot ett valfritt hus som passar dina behov och ekonomiska förutsättningar. Underlaget gör det enklare för din bank att besluta om finansiering och för dig att besluta om köp.

  Ställ alla frågor & få alla svar

  Potentiella köpare har alltid många frågor om både tomten och ett framtida husbygge. Vi tar hand om alla dina frågor och utbildar dig i hur husbyggen går till och hur du undviker risker.

  Få hjälp fram till inflyttning

  När du köpt tomten och vill börja bygga, hjälper vi dig med samordning av både markarbete och husleverantör. Vi håller även koll på de myndighetskrav som finns. Med oss som sakkunnig kontaktperson, kan du känna dig trygg med att inte missa viktiga detaljer.

  Vad kostar det?

  Vårt arvode ingår i kalkylen för tomtens och husbyggets totalpris. Det varierar baserat på vår arbetsinsats med att exploatera tomten och den hjälp du behöver i ditt husbygge.

  Vad säger andra?

  Frances Rose, Fastighetsbyrån Haninge: ”Jag använder alltid BoCenter för de tomtaffärer jag förmedlar. Allt blir mycket enklare när jag redan i annonsen kan visa ett totalpris för tomten med ett husexempel. Det ger också en värdefull trygghet för den slutliga köparen.”

  Hur går det till?

  Du hittar en tomt som vi exploaterat, med hus, bilder, kalkyl och offerter till fast pris.
  Vi svarar på alla frågor och ger dig en kostnadsfri snabbutbildning om husbygge.
  Om du vill byter du ut vårt husexempel till valfritt hus och ser enkelt totalpriset.
  Med underlaget som stöd söker du finansiering för tomtköpet och husbygget.
  Mäklaren hanterar eventuell budgivning och slutför tomtaffären med dig.
  Med underlagets offerter, och vårt stöd fram till inflyttning, blir ditt bygge tryggare.


  Fråga BoCenter
  – din tomtexpert

  Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Har du frågor om tomtköp och nyproduktion? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Läs mer om BoCenter