Fri rådgivning

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Ring 08 – 533 391 90 eller fyll i nedan. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Om BoCenter

  Välkommen

  Mer än 30 års erfarenhet av tomtförsäljning och nyproduktion

  BoCenters medarbetare har arbetat med tomtförsäljning och nyproduktioner sedan 1983. Dels med olika husleverantörer, men också genom att driva Sveriges största husmässa, Husexpo. Allt detta gör att vi sitter inne med stor kunskap och erfarenhet kopplat till fastigheter.

  Vi jobbar bara med de bästa

  Vi är stolta över vårt breda kontaktnät inom fastighetsbranchen. Vårt samarbetsnätverk har bara plats för de bästa. Vi vet att det uppstår många tankar och funderingar kring sälja/köpa/bygga fastigheter och vi svarar gärna på dessa, oavsett om du vill sälja din tomt eller bebygga den för eget boende.

  Låt oss bli din trygghet

  Vi på BoCenter tycker att man alltid ska kunna erhålla träffsäkra fasta priser utan dolda avgifter och kostnader, samt undvika glapp där entreprenörerna kan skylla på varandra. Du som kund ska i en projektering från BoCenter känna dig trygg i din nyproduktion, från början till slut. Rätt part, rätt arbete och till fasta priser, samt betalning efter utfört och besiktigat arbete. Detta är det enda arbetssätt som är aktuellt för oss.

  Fråga BoCenter
  – din tomtexpert

  Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Har du frågor om tomtköp och nyproduktion? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Läs mer om BoCenter