Fri rådgivning

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Ring 08 – 533 391 90 eller fyll i nedan. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Sälja

  Sälja tomt – Bäst betalt när vi marknadsför den som villa

  Visa din tomt med husexempel

  Om du visar vad det kostar att bygga ett hus på den tomt du vill sälja, får du fler potentiella köpare, maximerad försäljning och bäst betalt. Baserat på din tomts förutsättningar, tar vi fram ett underlag med husexempel, bilder och en kalkyl med ett totalpris för att bygga huset. Allt för att du ska kunna sälja tomtmark på ett smidigt sätt.

  Nå fram till alla spekulanter

  Tillsammans med valfri mäklare, använder vi underlaget för att marknadsföra din tomtmark under kategorin villa på Hemnet, på andra siter och hos utvalda husleverantörer. Det ökar intresset för tomten och når fler personer – både de som söker tomt och villa.

  Förenkla köpbeslutet

  Underlaget gör din tomt jämförbar med bebyggda tomter. Det fungerar även som ett komplett beslutsunderlag – för finansieringsbeslut och köpbeslut. Köparna är inte bundna till en viss husleverantör. De kan enkelt byta ut huset i underlaget, till det hus de vill ha, som passar deras ekonomi och behov.

  Ge svar på alla frågor

  Köparna har alltid många frågor om tomten och det framtida husbygget. Vi tar hand om frågorna och utbildar köparna i hur ett husbygge går till och hur risker undviks. Du får starka köpare som vet att de vill ha din tomt.

  Vad kostar det att sälja tomt med oss?

  Vårt arvode ingår i kalkylen för köparens totalpris och innebär inga extra kostnader för dig som vill sälja tomt eller för din mäklare. Bara fördelar.

  Vad säger andra?

  Frances Rose, Fastighetsbyrån Haninge: ”Jag kan verkligen rekommendera fastighetsägare att hantera sin tomtaffär genom BoCenter. När vi marknadsför en tomt som en villa, blir vi kontaktade av fler intresserade personer. Det ger i slutändan ett bättre pris.”

  Hur går det till?

  Vi besiktar din tomt och tar, med dig och mäklaren, fram det bästa utgångspriset.
  Vi väljer lämpligt hus och skapar en byggkalkyl med totalpris och fasta offerter.
  Vi tar fram ett underlag för annonsering, med text, husbilder och kalkylen.
  Din mäklare publicerar annonsunderlaget som en villa på Hemnet och på andra siter.
  Vi hanterar frågor om tomt/husbygge och utbildar samt kvalificerar starka köpare.
  Mäklaren hanterar budgivning och slutför en lyckad tomtaffär, där du får bäst betalt.

   


  Fråga BoCenter
  – din tomtexpert

  Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Har du frågor om tomtköp och nyproduktion? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Läs mer om BoCenter