Fri rådgivning

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Ring 08 – 533 391 90 eller fyll i nedan. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Mäkla

  Fler starka köpare

  när du marknadsför tomten som en villa

  Visa en möjlig nyproduktion

  Om du visar vad det kostar att bygga ett hus på den tomt du förmedlar, får du fler potentiella köpare. Baserat på tomtens unika förutsättningar, tar vi fram ett annonsunderlag med husexempel och en kalkyl med alla kostnader för nyproduktionen.

  Marknadsför tomten som villa

  Med annonsunderlaget marknadsför du tomten under kategorin villa på Hemnet, på andra siter och hos utvalda husleverantörer. Du ökar intresset för tomten och når fler personer – både de som söker tomt och villa.

  Förenkla köpbeslutet

  Med vårt underlag blir tomten jämförbar med bebyggda tomter. Köpare kan enkelt byta ut exempelhuset till det hus de vill ha, som passar deras ekonomi och behov. Underlaget fungerar som ett komplett beslutsunderlag för finansiering och köp. Du får fler starka köpare som vet att de vill och kan vara med i affären.

  Ge svar på alla frågor

  Köparna har alltid många frågor om tomten och den framtida nyproduktionen. Vi tar hand om frågorna och utbildar köparna i hur nyproduktion går till och hur risker undviks. Du fokuserar på att skapa en bra affär.

  Vad kostar det?

  Vårt arvode ingår i köparens totalpris och innebär inga extra kostnader för dig eller säljaren.

  Vad säger andra?

  Frances Rose, Mäklarringen Haninge: ”Jag kan verkligen rekommendera andra mäklare att hantera sina tomtaffärer genom BoCenter. Allt blir mycket enklare för alla inblandade. Samtidigt ökar tomtens ekonomiska utrymme, när den paketeras som en nyproduktion.”

  Hur går det till?

  Vi besiktar tomten och tar, med dig och säljaren, fram tomtens bästa utgångspris.
  Vi projekterar nyproduktionen och skapar en kalkyl med totalpris och fasta offerter.
  Vi tar fram ett annonsunderlag med text, husbilder och kalkyl.
  Du publicerar annonsunderlaget under villa på Hemnet och på andra siter.
  Vi hanterar frågor om tomt/husbygge och utbildar samt kvalificerar starka köpare.
  Du hanterar försäljningsfrågor, budgivning och slutför en lyckad tomtaffär.

   

   

  BoCenters kvalitetssäkring

  BoCenters kvalitetssäkring

  Vi vill bara ha lyckade husprojekt och nöjda kunder. Därför är vi ytterst noga med vilka vi samarbetar med, och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners som husleverantörer och byggentreprenörer. Under våra mer än 30 år i branschen har vi handplockat marknadens bästa och mest pålitliga entreprenörer och husleverantörer, och samarbetar endast med de som håller vad de lovar!

  Vår arbetsmodell innebär också: utfört arbete, besiktning och sist betalning. Och alltid i den ordningen! Därför kan den som köper tomt och projekterar sitt boende tillsammans med Bocenter, vara trygga med att få sin nyproduktion i hamn med lyckat resultat!

  Fråga BoCenter
  – din tomtexpert

  Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Har du frågor om tomtköp och nyproduktion? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Läs mer om BoCenter