Fri rådgivning

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Ring 08 – 533 391 90 eller fyll i nedan. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

Stycka av tomt

Avstyckning av tomt – kostnad och regler

Tomter som går att stycka innebär möjlighet till ytterligare förtjänst. Men att stycka av tomt kan vara komplicerat, reglerna och lagarna svårtolkade – momenten och frågorna många… går tomten att stycka? Hur får man stycka? Och vad blir bäst?

Det är viktigt att avstyckningen ger förutsättningar för att kunna skapa en bra tomtplanering. En bra tomtplanering har direkt koppling till värdet av tomten. Tomtgränser, väderstreck, husplacering, mm. måste hamna rätt i förhållande till markens beskaffenhet. Vi hjälper dig med momenten kopplat till avstyckning och driver även ärendet mot Lantmäteriet. Att kontraktera tomtköpare innan styckningen har förrättats är ett annat väldigt värdefullt moment vi kan hjälpa dig som säljare med. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller önskar rådgivning kring att stycka av tomt.

Undvik kommande anslutningsavgifter, vägetablering samt komplicerade och tidskrävande förrättningsärenden. Låt BoCenter göra det vi är bäst på – att förädla din tomtmark. Få betalt för tomten som att den vore bebyggd!

 

Fråga BoCenter
– din tomtexpert

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Har du frågor om tomtköp och nyproduktion? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

Läs mer om BoCenter