Fri rådgivning

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Ring 08 – 533 391 90 eller fyll i nedan. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

Sälja tomt

Vi får köparen att se din tomts fulla värde. Så att du får ut mer.

Som säljare av en tomt har du ett enda mål: att få så bra betalt som möjligt. Med vårt unika försäljningskoncept uppnår du just det.

ringoss

Vi visar och prissätter stegen till färdigt boende

Vårt koncept är lika enkelt som självklart: det är lättare för en köpare att se din tomts fulla potential och värde när varje steg fram till färdigt boende är visualiserat och prissatt. Därför ger vi spekulanterna ett komplett underlag och en kalkyl med fasta priser på allt. Kort sagt: vi projekterar din tomt så att du får ut mer pengar vid försäljningen.

Våra tjänster gör din tomt attraktivare

Tack vare att vi projekterar din tomt innan försäljningen, ger vi köparen full koll på slutkostnaden till ett färdigt boende. Och du kommer att märka att det är lättare för en köpare att ta beslut när alla kostnader ligger på bordet. Självklart får du som tomtägare betalt först av alla, oavsett om köparen väljer att bygga eller inte.

Ett välbeprövat koncept med fler än 1 200 framgångsrika försäljningar

Vi på BoCenter har arbetat med försäljning av tomter i mer än 30 år. Det ger oss kunskapen, erfarenheten och nätverken som krävs för att ge dig en smidig affär. Dessutom når du fler spekulanter via oss, eftersom vi inte är knutna till någon särskild husleverantör.

Har du redan valt en mäklare?

Inga problem, våra erfarenheter visar att mäklaren kan sälja din tomt till ett högre pris när vi har projekterat den. Vi samarbetar med din mäklare och fungerar som sakkunnigt stöd. Dessutom kan vi svara på spekulanternas alla frågor kring tomtexploatering och nyproduktion. Vårt arvode inkluderas i köparens fasta totalpris.

IKON_SaljarPDF

Fråga BoCenter
– din tomtexpert

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

Läs mer om BoCenter