Fri rådgivning

Har du frågor om försäljning, värdering eller önskar rådgivning kring din tomtmark? Ring 08 – 533 391 90 eller fyll i nedan. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.

  Värdera tomt

  Värdering av tomt & mark

  Vi får ofta frågor om värdering av tomtmark. På vilket sätt är tomten byggbar? Hur byggvänlig är den? Detta är frågor vi väger in i tomtens värde för att ge en så rättvis bild som möjligt. Att värdera tomter är en stor del av vår arbetsvardag. Ett kul arbete tycker vi på BoCenter! För att kunna värdera tomtmark så behöver vi alltid se tomten i verkligheten, sen kan vi lägga till försäljningsstatistik.

  Värdera mark – Så går det till

  Oftast har vi från skrivbordet med en tomtkarta, plankarta samt viss områdesdata. Sen behöver vi besöka tomten i verkligheten. Väl på plats bedömer vi möjlig tomtplanering, ser till byggnationsförutsättningar, väderstreck, läge i området, mm. Tillsammans med prisstatistik och samtal med er som uppdragsgivare brukar vi sen kunna få fram rättvisa tomtvärden. Utifrån vad ni som fastighetsägare önskar samt en korrekt värdering kan vi sen gemensamt skapa en strategi för vad som är rätt nästa steg för er. Nästa steg kan då exempelvis vara att behålla tomten orörd, projektera, bebygga, utveckla byggrätt, stycka, osv.

  Mäta tomtyta – att räkna ut kvadratmeter på tomt

  Facit för tomtytor finns i Fastighetsregistret. Lantmäteriet är de som ansvarar för data i Fastighetsregistret. Detta har vi på BoCenter givetvis tillgång till. Många fastighetsägare har även frågor kring tomtytor i avstyckningsärenden. Vi på BoCenter har diverse ritprogram och kartunderlag till hjälp för att räkna ut kvadratmeter på tomt och få fram exakta tomtytor. Välkommen att kontakta oss om du behöver assistans i ditt ärende.

  Värdera tomt online

  Detta går endast delvis. BoCenters åsikt är att varje tomt måste besiktigas på plats för att kunna värderas korrekt.
  Kontakta oss så hjälper vi dig att värdera din tomt.

  Anmälan byggvägledning

  Mötet är kostnadsfritt men kräver föranmälan. Maila oss på info@bcbt.se eller använd vårt kontaktformulär.

  Anmälan gäller nästkommande tisdag eller torsdag och du får en bekräftelse via e-post.

   Önskad dag: